Aircoservice

Zorg ervoor dat uw airco optimaal werkt

Maak een afspraak bij Jacob Schaap in Lelystad

 

Airconditioning: we kunnen niet meer zonder. In de zomer zorgt het koelte wanneer de zon je auto verwarmt. ‘s Winters zijn de ramen van uw Land Rover snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die door de auto circuleert. Hitte in de auto en geen zicht door condens is natuurlijk vervelend, dus een werkende airco is cruciaal. Wij zorgen er graag voor dat uw airconditioning altijd perfect werkt.

 

Airco onderhoud

 

Om een perfecte werking van uw airconditioning te garanderen, is een jaarlijkse controle van uw aircosysteem van belang. De airco van uw Land Rover is namelijk gevuld met koelmiddel. Hiervan komt zo’n 8 procent per jaar vrij. Wanneer er te weinig koelmiddel in uw airco zit, presteert uw airco niet maximaal. Sterker nog: het kan ervoor zorgen dat de airco uiteindelijk kapot gaat. Iets wat uiterst zonde is! Een regelmatige check zorgt ervoor dat u dit niet overkomt.

Tijdens een onderhoudsbeurt voor de airconditioning van uw Land Rover wordt het gehele aircosysteem gecontroleerd op lekkages, worden alle technische mankementen weer recht gezet en vullen we uw airco bij. Hierna kunt u weer optimaal genieten van de airco in uw Land Rover.