Is land rover betrouwbaaR?

 

Een Land Rover is niet zomaar een auto, het is een icoon. Wanneer u voor een Land Rover kiest bent u verzekerd van kwaliteit en exclusiviteit. Alle Land Rovers zijn technologisch geavanceerd en bieden maximale veiligheid. Voor de aankoop van een Land Rover in Flevoland kunt u terecht bij Jacob Schaap. Dit is de officiële Land Rover dealer in Lelystad. U bent hier gegarandeerd van een perfecte service door Land Rover specialisten en een advies op maat.

 

Wat is de betrouwbaarheid van Land Rover?

De betrouwbaarheid van een Land Rover voertuig kan variëren op basis van het specifieke model en jaar van het voertuig, evenals hoe goed het is onderhouden. Sommige Land Rover modellen hebben de reputatie minder betrouwbaar te zijn dan andere, maar over het algemeen heeft het merk zijn betrouwbaarheid de afgelopen jaren verbeterd.

 

Volgens consumentenrapporten hebben de Land Rover Discovery en Range Rover Sport de afgelopen jaren beide een gemiddelde of bovengemiddelde betrouwbaarheidsbeoordeling gekregen, terwijl de Range Rover en Range Rover Evoque een beneden gemiddelde betrouwbaarheidsbeoordeling hebben gekregen. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op de ervaringen van een grote groep consumenten en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de betrouwbaarheid van elke individuele auto.

 

Service en onderhoud

Voor een optimale betrouwbaarheid van uw Land Rover is het belangrijk om de auto regelmatig te laten onderhouden volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit kan mogelijke problemen helpen voorkomen en ervoor zorgen dat de auto optimaal blijft functioneren.

Onze monteurs helpen u graag bij het onderhoud van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijkse APK, ruitreparatie wanneer er een sterretje in uw ruit zit, een aircoreiniging en het wisselen van zomer- en winterbanden. Daarnaast herstellen onze specialisten de schade aan uw Land Rover in een mum van tijd.

Bij ons kunt u terecht voor service en onderhoud. Verliest u niet graag tijd aan het brengen van uw Jaguar naar onze werkplaats en het daar later weer ophalen van deze? Wij nemen deze taak graag van u uit handen door u weg te brengen en weer op te halen. Uiteraard is het ook mogelijk om een auto bij ons te huren, wanneer uw auto in onze werkplaats staat. Lees meer over de mogelijkheden voor service en onderhoud of neem contact met ons op.

 

 

 

 

Proefrit maken in de Land Rover van uw dromen

Kom langs in onze showroom om de verschillende Land Rover modellen te bekijken. Wij hebben nieuwe modellen op voorraad en Land Rover Occasions mét Approved label.

Bent u al gevallen voor de charmes van een specifiek type Land Rover? Vraag dan een proefrit bij Land Rover Lelystad aan. Tijdens de proefrit komt u erachter of het Land Rover model voldoet aan al uw wensen. Zit u comfortabel in de auto, hoe vindt u de auto rijden en hoe voelt de ligging op de weg aan zijn vragen die tijdens een proefrit beantwoord worden. Ook kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden van uw type Land Rover.