NEW DEFENDER

Vanaf 10 juni 2020 bij Jacob Schaap.

 

Het icoon is opnieuw uitgevonden: de nieuwe Land Rover Defender. Een ontwerp uit 1948 hervindt zijn weg. De New Defender is innovatief, robuust en vormt dankzij zijn capaciteiten de benchmark in zijn klasse.

'Onvergelijkbaar en niet te stoppen'

 

In zeventig jaar tijd heeft Land Rover wereldwijd de harten van ontdekkingsreizigers, hulporganisaties en avonturiers veroverd. De New Defender heeft zich in de extreemste omstandigheden bewezen: hij kan door maximaal 90 centimeter diep water rijden en is tijdens de ontwikkeling getest onder extreme omstandigheden. Denk aan tests in woestijnen bij 50 graden, bij min 40 graden op de Noordpool en op 3.000 meter hoogte in de Amerikaanse Rocky Mountains.

 

 

Het team van Jacob Schaap over de New Defender

 

Wij hebben de New Defender onlangs al mogen bewonderen en zijn razend enthousiast over dit nieuwe icoon. Het is een eigentijdse en eigenwijze auto. De uitstraling is ontzettend stoer en je zit lekker hoog, waardoor ook kleinere kinderen op de achterbank goed naar buiten kunnen kijken. Dit maakt de New Defender een leuke auto voor iedereen. Wij kunnen niet wachten tot we de auto in juni 2020 in onze showroom hebben!

 

Karakteristiek design

 

Land Rover vertaalde de karakteristieke designkenmerken van de iconische Defender naar de eenentwintigste eeuw. De krachtige uitstraling en de typische glaspanelen in het dak moeten bijdragen aan het moderne uiterlijk van de New Defender. De korte overhang, Alpine-ruiten, een zijwaarts opende achterdeur en het separaat gemonteerde reservewiel in het nieuwe ontwerp verwijzen juist naar het verleden. Deze aspecten maken de New Defender direct herkenbaar als een echte Land Rover. 

Het no-nonsense karakter van de originele Defender is terug te zien in het moderne interieur waarin structurele elementen en verstevigingen zichtbaar zijn. Innovatieve technologieën zoals de transmissiebediening op het dashboard maken het mogelijk om tussen de twee voorstoelen een extra ‘Jump Seat’ te plaatsen.

 

Voor wie de buitenkant van de New Defender wilt opleuken, biedt Jacob Schaap vier verschillende accessoire pakketten aan. De Explorer Pack, Urban Pack, Adventure Pack en Country Pack hebben allemaal hun eigen uiterlijk en voorzieningen die zijn afgestemd op specifiek gebruik. Zo bestaat het Explorer Pack, welke bedoeld is voor extreem terreinrijden, onder meer uit een snorkel waarmee de auto blijft ademen onder water en een speciaal ontwikkelde daktent.

 

 

Uitvoeringen van de New Defender

 

In 2020 komt de New Defender in drie verschillende lengtes op de markt: de nieuwste Land Rover wordt in juni van 2020 bij Jacob Schaap leverbaar als ‘Defender 110’. Later in 2020 volgt de ‘Defender 90’, een kortere versie met drie deuren. Het is al wel mogelijk om de ‘Defender 90’ eerder te bestellen. Klik hier om meer te lezen over de verschillende uitvoeringen.

 

New Defender bij Jacob Schaap

 

Bent u al net zo enthousiast als wij over de New Defender? Vanaf 10 juni bent u van harte welkom om deze robuuste wagen in onze showroom te bewonderen. Zien wij u binnenkort?