De nieuwe range rover evoque 

De nieuwe Range Rover Evoque 2022

 

In 2022 komt Land Rover met een nieuwe uitvoering van de Range Rover Evoque. En dat belooft wat. Er wordt een grote hoeveelheid verbeteringen doorgevoerd, waardoor deze nieuwe uitvoering van de bekende, compacte SUV completer en luxueuzer dan ooit zal worden. Door de opvallende coupé-styling is de vernieuwde Range Rover Evoque nog strakker en gestroomlijnder dan de vorige editie. Daarbij blijft de nieuwe uitvoering tegelijkertijd toch ook een échte Evoque: een relatief kleine SUV met een stijlvol uiterlijk, een luxe hightech interieur en intuïtieve en innovatieve technologieën. Daarnaast levert ook de Evoque indrukwekkende, betrouwbare Land Rover prestaties. Zowel off-road als in de stad. Benieuwd wat de nieuwe Land Rover Evoque in 2022 allemaal voor u in petto heeft? Lees hier dan alles over deze nieuwe Range Rover uitvoering

 

Een gestroomlijnder exterieur met een vertrouwde uitstraling

Het verfijnde interieur van de nieuwe Range Rover Evoque

De nieuwe 2022 Evoque heeft dus een stuk ruimere cabine dankzij een langere wielbasis. Hierdoor profiteren passagiers achterin van aanzienlijk meer beenruimte. Ondanks de verlengde wielbasis blijft ook de nieuwste Evoque de kleinste Range Rover in de serie. Een groot verschil is daarnaast dat de nieuwe Evoque ruimte biedt voor zeven personen op drie rijen stoelen. Hiermee gaat de SUV de Range Rover Discovery achterna die eerder al beschikbaar was als zevenzitter in Europa.   

2022 Range Rover Evoque uitvoeringen

De nieuwe Range Rover Evoque 2022 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er, zoals u gewend bent, de S en de SE variant en de R-Dynamic modellen. Afhankelijk van de uitrusting hebben deze auto’s een 2,0-liter motor met 246 pk. Deze modellen worden geleverd met een 9-traps automatische transmissie en vierwielaandrijving.

Een volledig uitgeruste, maar compacte Range Rover

Uiteraard zit de nieuwe Range Rover Evoque bomvol innovatieve technologieën en ondersteunende functie, zoals u van Land Rover gewend bent. Zo kunt u de nieuwe Evoque bijvoorbeeld uit laten rusten met een intelligent camerasysteem dat hoge stoepranden en andere wegversmallingen voor u in de gaten houdt. Op deze manier bent u er zeker van dat u de velgen of de zijkant van uw nieuwe Evoque niet beschadigd.