Spot Repair

Laat uw sterretjes of krassen repareren

Maak een afspraak

spot repair bij Jacob Schaap

 

Spot Repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van herstelwerk is gewaarborgd. Denk bijvoorbeeld aan het krassen verwijderen van uw auto of het uitdeuken van keine deukjes. Bij spot repair herstellen onze monteurs uw autoschade tot het resultaat weer helemaal egaal is. 

Spot Repair is kostenbesparend omdat we bij beschadiging van een onderdeel niet de hele auto hoeven te herstellen. Bij een traditionele schadehersteller wordt al snel de hele auto of een groot deel hersteld. Met spot repair scheelt dit dus in tijd en kosten. U bespaart dus geld en uw auto is dezelfde dag weer mooi en schadevrij. 

Heeft u op dit moment een kleine beschadiging aan uw Land Rover? Wacht niet langer en maak een afspraak bij een van onze monteurs. Wij zorgen door middel van spot repair ervoor dat de schade wordt gerepareerd. Onzichtbaar en snel. De lak wordt plaatselijk aangebracht zodat u nergens kleurverschil ziet. De precieze kosten zijn afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Indien u hier een indicatie van hebben, kunt u het best contact met ons opnemen. Onze monteurs kunnen u alles vertellen over spot repair en de kosten daarvan.