LAND ROVER APPROVED, 165 CHECKS VOOR ONEINDIG VEEL AVONTUUR

Met de keuze voor een gebruikte Land Rover uit het Approved-programma kiest u voor rijden met ongekende zekerheden. Zo biedt elke Approved Land Rover 2 jaar garantie en 2 jaar Land Rover Assistance pechhulp.

 

Elke Land Rover is ontworpen voor toonaangevende offroad-capaciteiten en perfect weggedrag. Dat betekent dat ons Approved-programma eveneens tot het uiterste moet gaan om te garanderen dat al onze auto’s opgewassen blijven tegen die uitdagingen, hoe zwaar u uw Land Rover ook op de proef stelt. Uw Land Rover Approved-auto is zo probleemloos als u mag verwachten. Om te garanderen dat wij u een auto verkopen die in onberispelijke staat verkeert, is er de Approved-belofte aan u als klant. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een betrouwbare en duurzame auto.

 

Het certificaat Land Rover Approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Land Rover occasions, nooit ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en die voldoen aan Land Rover’s zeer strenge kwaliteitseisen.

 

ONZE APPROVED-BELOFTE

Onze Approved-belofte, waarover u hieronder alles kunt ontdekken, biedt onder meer 2 jaar garantie en 2 jaar Land Rover Assistance.

 

Onze Approved-belofte in het kort:

- 2 jaar garantie

- 2 jaar Land Rover Assistance

- Geïnspecteerd op 165 punten

- Reparaties en herstel door Land Rover getrainde technici

- Originele Land Rover onderdelen

- Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst

- Uitvoerige proefrit door Land Rover getrainde technici

 

Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam.

Voor ons aanbod Approved modellen klik op AANBOD NIEUW/ GEBRUIKT boven aan de pagina.