Voordelen

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • range rover evoque techniek
  Onderhoud en reparaties

  Het is belangrijk om uw Land Rover in topconditie te houden. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren, zeker als u uw Land Rover in wisselende rij- en weersomstandigheden gebruikt. Bij de specialisten in de garage van Jacob Schaap in Lelystad is uw Land Rover in goede handen en rijdt u binnen de kortste keren weer zonder problemen rond.

  Lees meer
 • range rover svr
  Schadeherstel

  Ook al houdt u uw Land Rover in topconditie, soms is schade onvermijdelijk. En wij als Land Rover liefhebbers weten dat dit ontzettend vervelend is. Een snel en goed schadeherstel van groot belang. Wij willen u zo snel mogelijk weer in den schadevrije Land Rover op weg helpen.

  Lees meer
 • range rover jacob schaap interieur
  Reiniging en conditioning

  Niet alleen van binnen, maar ook van buiten wilt u natuurlijk uw Land Rover in de best mogelijke staat houden. Bij Jacob Schaap in Lelystad kunt u uw auto professioneel laten reinigen en verzorgen, zodat hij er weer als nieuw uitziet en aanvoelt! Zo blijft de waarde van uw auto ook hoger waneer u deze wilt inruilen.

  Lees meer
 • land rover classic defender wiel
  Banden

  Uw banden aan vervanging toe of wilt u uw zomerbanden wisselen voor winterbanden? Bij Jacob Schaap zorgen wij voor een snelle en goede service in Lelystad. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons bandenhotel, zodat u hier niet zelf mee hoeft te sjouwen of in uw berging hoeft op te slaan.

  Lees meer
 • range rover sport jacob schaap stuur
  Comfort Services

  Uw Land Rover is niet zomaar een auto. Het is een stukje van uzelf. Niemand begrijpt dat beter dan het team van Jacob Schaap. Daarom ondersteunen wij u met een aantal nuttige en prettige diensten, zodat u volop van uw Land Rover kunt genieten, zelfs wanneer u er niet in rijdt omdat hij bij de garage staat.

  Lees meer