INSCHRIJVEN CHALLENGE AGAINST MALARIA

14 juni 2020, Papendal

Ik wil meefietsen met team Jacob Schaap

Op 14 juni 2020 doet het team van Jaguar Land Rover Jacob Schaap mee aan Challenge Against Malaria. 

Wij fietsen dan met zijn allen om te strijden tegen malaria. 

Fietst u ook met ons mee voor het goede doel?

 

Challenge Against Malaria

14 juni 2020, Papendal

 

Vanaf maandag 3 februari 2020 kunt u uzelf aanmelden om mee te fietsen met Jacob Schaap op de officiële Challenge Against Malaria website

De individuele bijdrage is €17,50 en u kunt een keuze maken uit diverse parcoursen; 110 km, 75 km of 35 km. Iedere deelnemer ontvangt een tijdregistratie dongle zodat alle gegevens statistisch kunnen worden verwerkt na de rit.

Door op de onderstaande button te klikken gaat u naar deze website waar u uzelf kunt aanmelden. Let op! Meld u aan als ‘deelnemer binnen een dealer-team’ en klik op ‘Jacob Schaap’ in het dropdown menu.

 

         

 

Ook is het vanaf 3 februari mogelijk om wielrenkleding aan te schaffen. Van elk artikel dat u aanschaft gaat €5,- naar het goede doel. 

De volgende items zijn te bestellen via de website:

·       wielershirt korte mouw              €39,00

·       wielershirt lange mouw             €49,00

·       wind vest/body                           €49,00

·       korte broek                                  €59,00

·       lange broek                                 €73,00

·       armstukken                                  €17,00

·       beenstukken                                €19,00

·       T-shirt                                            €22,50

Het bovengenoemde materiaal is tot eind april 2020 te bestellen.

 

Wat is Challenge Against Malaria?

 

Land Rover Nederland heeft 50.000 euro ter beschikking gesteld voor hulpmissies van Drive Against Malaria in Afrika. Hierdoor kunnen duizenden kinderen in afgelegen gebieden worden bereikt waardoor hun leven én toekomst niet meer in gevaar komt.

Met de steun van Land Rover Nederland helpt Drive Against Malaria behandelcentra op te zetten en beschermende bednetten te verdelen. De donatie gaat ook naar medicijnbevoorrading voor lokale hulpposten waar geneesmiddelen ontbreken. Hierdoor kunnen we de behandelingen voor zieke kinderen intensief verbeteren. Dit heeft een enorme positieve impact op de gezondheid van de bewoners. Vervolgens wordt de steun ingezet voor mobiele labo's waar de parasiet opgespoord kan worden en lokale gezondheidswerkers opleiding krijgen.

Quote van de stichting; ''We zijn enorm dankbaar voor deze donatie! Land Rover Nederland heeft sinds 2005 geweldig bijgedragen aan de strijd tegen malaria waardoor duizenden kinderlevens zijn gered. Bovendien bereikten we tientallen regio's waar malaria nu geen enkele bedreiging meer vormt en waar de levensomstandigheden enorm zijn verbeterd.''

In 2005 stierven jaarlijks 1.040.000 kindjes onder de 5 jaar aan de ziekte. Dit aantal is inmiddels aanzienlijk teruggebracht. Nu overlijden er per jaar nog 260.000 kinderen jonger dan 5 jaar aan malaria. Dit is een aanzienlijk positief succes. Dat betekent niet dat we nu achterover kunnen leunen. Want malaria is nog steeds 's werelds grootste kinderbedreiging. We moeten blijven strijden voor de gezinnen die onze hulp hard nodig hebben.